Cena Fóra dárců naší spolupracovnici Zlatě Maděřičové
23.6.2022
V letošních Cenách Fóra dárců uspěla naše spolupracovnice Zlata Maděřičová a úspěšně proměnila nominaci ředitelky Nadace Veronica Heleny Továrkové v ocenění pro Osobnost filantropie 2022. Gratulujeme!... více zde
Přijďte na film Inovace a tradice v textilu
20.6.2022
Srdečně zveme na premiéru dokumentu o projektu Inovace a tradice v textilu: Udržitelnost/Ekologie/Slow Fashion. V pondělí 27. června od 18 hodin se těšíme na viděnou v Kumstu v Brně na Údolní 19.... více zde
Dominik pečuje o komunitní zahradu, podpoříte ho?
10.6.2022
Dominikovi je třináct, v Brně-Medlánkách se už dva roky ve spolupráci s Nadací Veronica stará o místní potok. Každý týden sbírá odpadky, prostřihává náletové dřeviny, čistí koryto potoka a organizuje úklidové brigády pro ostatní. Rád by se nyní pustil i do vylepšení medlánecké komunitní zahrady.... více zde
Přispějte na program v Hostětíně pro neslyšící děti
5.6.2022