Zveme na společnou výsadbu jedliček
31.3.2022
Máte doma naši vánoční jedličku v květináči? Pojďte ji s námi zasadit zpátky do lesa. Sázet budeme už tuto sobotu 9. dubna od 10 do 12 hodin v lesních školkách Pod Babím lomem.... více zde
Jak děti zvelebily uličku v Moravské Nové Vsi
29.3.2022
V pátek 25. března děti z brněnské školy Na Větvi zvelebily květinami vstup do vinařské uličky Výmol v Moravské Nové Vsi. Do sázení se s nimi pustily i ukrajinské ženy, které našly v malé moravské obci dočasný domov. Podívejte se na fotky ze sázení.... více zde
Nový projekt pro studenty: Inovace a tradice v textilu
21.3.2022
Startujeme nový projekt Inovace a tradice v textilu a těšíme se na spolupráci s Rakouskem. Naším cílem je zachytit aktuální tendence v oblasti udržitelné módy v Brně a Linci a zasadit je do historického i místního kontextu s cílením na studenty návrhářství ze SŠUD Brno, studenty návrhářství z Kunstuni Linz, návrháře zabývající se udržitelnou módou v Brně a Linci a kulturní veřejnost u nás a v Rakousku.... více zde
Co nás čeká ve Veronice?
21.3.2022
V týdnu od 21. března do 26. března toho máme na programu opravdu dost. Zveme na přednášku v knihovně, přivítáme studenty z Rakouska, zapojíme se do Hodiny Země a čeká nás benefiční divadelní představení. Vyberete si? ... více zde
Zveme na konferenci Nové role komunitních nadací
11.3.2022
Zajímá vás, co se děje v českých komunitních nadacích? Přijďte na konferenci Nové role komunitních nadací, která se koná 16. března od 10 do 15 hodin pod záštitou Asociace komunitních nadací v Domě ochránců přírody na Panské 9.... více zde
6-10 z 79