Darujte květenu na benefiční kytkoblešák
26.4.2022
Ve středu 11. května od 15 do 19 hodin se na dvorku na Panské 9 bude konat první letošní benefiční kytkoblešák. Máte doma pokojovky navíc? Nařízkovali jste nějaké rostliny a rádi je darujete pro dobrou věc? Rozesadili jste květiny na zahrádce a chcete se o ně podělit? Doneste je darem na kytkoblešák. ... více zde
Na Velikonoce máme v obchodech ZAVŘENO
14.4.2022
Jelikož se blíží Velikonoce, v obchodě na Pekařské 38 i na Palackého třídě 25 je dnes poslední možnost tento týden nakoupit a podpořit realizaci eko projektů v Brně a Jihomoravském kraji. Na velikonoční pátek a pondělí je u nás zavřeno.... více zde
Jak jsme vysadili vánoční jedličky zpět do lesa
11.4.2022
V sobotu 9. dubna proběhla společná výsadba jedliček zpět do lesa. I přes ne úplně jarní počasí jsme zasadili všechny stromky, děkujeme všem, kdo přišli a všem dobrovolníkům, kteří pomáhali s akcí. Podívejte se na fotky. ... více zde
Projekt Inovace a tradice pokračuje: Brno v Linci
4.4.2022

Během následujících dnů se spolu se studenty Ekotextil designu a dalšími brněnskými kreativci vydáme do Lince. Zde studenti Ekotextil designu navštíví Kunstuniverzitat Linz, poznají ateliér Technik.Textil a Fashion and Technology, seznámí se s udržitelným designem v Linci (návrháři, upcyklační a reuse aktivity).

... více zde
Zveme na společnou výsadbu jedliček
31.3.2022
Máte doma naši vánoční jedličku v květináči? Pojďte ji s námi zasadit zpátky do lesa. Sázet budeme už tuto sobotu 9. dubna od 10 do 12 hodin v lesních školkách Pod Babím lomem.... více zde