Podpořte nás


nebo ,- Kč

Darujme
Prodej vánočních jedliček v květináči
17.12.2023

Stavte se pro živou jedličku v květináči. Proč? Protože se na jaře může vrátit do lesa. Stromky prodáváme od 20. 11. do 22. 12. nebo do vyprodání zásob v obchodech na Palackého třídě 25 a Pekařské 38 v Brně.

Jedlička nejprve poslouží jako vánoční stromek, a pak ještě pomůže v lese vyvážit neutěšený poměr smrků vůči ostatním dřevinám. A nevznikne žádný zbytečný odpad jako z řezaných stromků. 

Stromky v květináči koupíte v nadačních obchodech Pekařská 38 a Palackého třída 25 vždy od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin. Cena jedličky je 160 Kč. Platba je možná v hotovosti i kartou. 

Návod péče o jedličku s datem společné výsadby jedliček získáte k nákupu stromku. Prodej vánočních jedliček pořádá Rezekvítek spolu s Lesy města Brna a s podporou Nadace Veronica.

_____________________________________________________________

Jedličková fotosoutěž

Tak jako každý rok, i letos pro vás máme jedličkovou fotosoutěž. Od pondělí 20. listopadu na vybraných místech v Brně koupíte jedličku v květináči. Vyfoťte ji a do 4. ledna 2024 do 20:00h pošlete do této FB skupiny   ZDE  či na Instagram pod hashtag  #jedlickyvkvetinaci !

 

Tři vylosovaní výherci si mezi sebou rozdělí sadu Hostětínských moštů, hravou sadu Karet stromů od Rezekvítku nebo poukaz do obchodů Nadace Veronica v hodnotě 200 Kč. 

_____________________________________________________________

Kdo nemá FB ani Instagram, pošlete foto jedličky na e-mail nadace(zavináč)veronica(tečka)cz.

zpět