Podpořte nás


nebo ,- Kč

Darujme
Kupte si vánoční jedličku v květináči, na jaře ji zasadíte zpět do lesa
21.11.2022
Proč si pořídit vánočí jedličku v květináči? Protože se na jaře stromek může vrátit do lesa. Stromky prodáváme do 23. 12. nebo do vyprodání zásob v obchodech na Palackého třídě 25 a Pekařské 38.

Jedlička nejprve poslouží jako vánoční stromek, a pak ještě pomůže v lese vyvážit neutěšený poměr smrků vůči ostatním dřevinám. A nevznikne žádný zbytečný odpad jako z řezaných stromků.

Stromky v květináči koupíte v nadačních obchodech Pekařská 38 a Palackého třída 25 vždy od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin. V sobotu a neděli 10.-11. prosince a 17.-18. prosince můžete mimořádně nakupovat i od 10 do 16 hodin. Cena jedličky je 155 Kč. Platba je možná v hotovosti i kartou.

 

Návod péče o jedličku s datem společné výsadby jedliček získáte k nákupu stromku. Prodej vánočních jedliček pořádá Rezekvítek spolu s Lesy města Brna a s podporou Nadace Veronica.

 

_____________________________________________________________

 

Darujte svým nejbližším certifikát o vysazení jedličky zpět do lesa. Lepší dárek k Ježíškovi neexistuje! Stačí kliknout ZDE .

 

_____________________________________________________________

 

Jedličková fotosoutěž

Tak jako každý rok, i letos pro vás máme jedličkovou fotosoutěž.

 

Od pondělí 21. listopadu na vybraných místech v Brně koupíte jedličku v květináči. Vyfoťte ji a do 23. prosince do 20:00h pošlete do této FB skupiny ZDE či na Instagram pod hashtag  #jedlickyvkvetinaci ! Kdo nemá FB ani Instagram, pošlete foto jedličky na e-mail nadace(zavináč)veronica(tečka)cz. Tři vylosovaní šťastlivci získají:

  1. Sada hostětínských moštů - 3ks 0,75l

  2. Určovací klíče z Rezekvítku

  3. Odznáček zvířete nebo květiny

 

Přidejte se do naší facebookové skupiny Vánoční jedličky v květináči , kam budeme dávat aktuální info k prodeji stromků.

 

zpět