Podpořte nás


nebo ,- Kč

Darujme
Kupte vánoční dárky z Nadace Veronica
24.11.2023
Co všechno pro vás máme připraveno k Ježíškovi? Ptačí kalendáře, zvířecí odznaky, dárkové poukazy na nákup v obchodech, dárcovské certifikáty pro přírodu nebo třeba otočné kolečko pro zahradníky.

 

Jaké dárky si můžete vybrat v našich dobročinných obchodech Pekařská 38 o Palackého třída 25? Od nádherného knihtiskového kalendáře Typographicus 2024 s motivy dvanácti českých pěvců a ptačích odznáčků, přes otočná kolečka pro všechny zahradníky až po dárkové poukazy do obchodů Nadace Veronica a dárcovské certifikáty na podporu našich ekologických projektů.

 

Máte v okolí někoho, kdo rád nakupuje v našich dobročiných obchodech? Tak mu darujte poukaz, aby si sám vybral, co se mu bude líbit. Zároveň podpořéte realizaci eko projektů po celé Moravě. Poukaz koupíte  zde

Nebo vás zaujal stolní kalendář Typographicus 2024 od Formallu? Ten přináší motivy dvanácti opeřených pěvců českých luhů a hájů. Jednotlivé karty byly vytištěny klasickým knihtiskem a jsou doplněny minimalistickým dubovým stojánkem. Cena 689 Kč.

Doletěly k nám i ptačí odznáčky! A nejen ptačí. Výběr je opravdu velký a každý milovník zvířat i květin si přijde na své. Cena 79 Kč za kus v obou nadačních obchodech. 

Nákupem dárcovských certifikátů můžete podpořit realizaci hned tří ekologických projektů. Letos nabízíme certifikát na výsadbu vzácných listnáčů zpět do lesa, dále na výsadbu vánočních jedliček v květináči zpět do lesa a také certifikát na záchranu užovek podplamatých. Všechny certifikáty jsou na prodej v nadačních obchodech nebo online na odkazech níže. 

 

Výsadba vzácných listnáčů (nákup zde )

Darujte vysazení vánoční jedličky do lesa (nákup zde )

Ochrana užovek podplamatých (nákup zde )

Pro všechny zahradníky i zahradnice máme otočné kolečko - rádce pro sázení zeleniny a ovoce za 99 Kč v nadačních obchodech. Otočné kolečko je praktický pomocník - v okénku si nastavíte plodinu a ve výřezu hned vidíte, jak daná plodina ovlivňuje pozitivně nebo negativně svoje sousedy. Zjistíte, že do záhonu brambor je dobré vysadit měsíček nebo že mrkev s cibulí jsou dobří sousedé.

zpět