Podpořte nás


nebo ,- Kč

Darujme
Dárkové certifikáty zasíláme e-mailem i 24. 12
23.12.2020
Hledáte dárek pro milovníky přírody? Chcete podpořit dobrou věc? Dárkové certifikáty z Nadace Veronica můžete zakoupit ještě 24. 12. do 13 hodin a obratem je dostanete na e-mail. Můžete s námi podpořit vysazení jedličky do lesa nebo vysazení hrušně v obecním sadu.

 

 

 

Darujte vysazení jedličky do lesa

Milovníky lesa potěší dárcovský certifikát na vysazení jedličky do lesa. Obdarovaný může sám dorazit na výsadbu 17. dubna 2021 nebo mu foto jeho jedličky následně zašleme na e-mail. A naše lesy získají o další stromek naší původní jedle bělokoré navíc. Dar v hodnotě 249 Kč za vysazení jedličky můžete uhradit přes dárcovskou platformu Darujme.cz kartou nebo okamžitým převodem. Po jeho připsání vám zašleme na zadaný e-mail dárcovský certifikát, kde si doplníte jméno obdarovaného a vytisknete.

Chci darovat vysazení jedličky

Darujte vysazení hrušně v obecním sadu

V rámci kampaně Zasaď hrušku / Daruj hrušku sázíme zachráněné hrušně z Holandska v obecních sadech na Moravě. Dar 490 korun přispěje na vysazení jedné hrušně a obdarovaný se i dozví, kde přesně byl jeho strom vysazen, a může se na něj klidně přijet podívat. Platbu kartou nebo omažitým převodem můžete provést přes Darujme.cz.

Chci darovat vysazení hrušně

zpět