Děkujeme

Činnost Nadace Veronica by nebyla možná bez spolupráce s řadou firem, organizací a jednotlivců. Všem našim dárcům, podporovatelům a příznivcům upřímně děkujeme za jejich přízeň, důvěru i povzbuzení, za finanční i nehmotnou podporu.

Za podporu v roce 2019 děkujeme:

Finančním dárcům: Karel Šudák, Helena Továrková, Leona Vašková, Ivana Golešová, Teraza Kudláčková, Stanislav Šidlo, Kateřina Pazderů, Mikuláš Medlík, p.Reimanová, Hana Korvasová, Ondřej Tomášek, Ivana Fajnorová, Zbyněk Ondrák, Jiřina Továrková, Adam Mašek, Růžena Polanská, Magda Seidlová, Štěpánka Vaňková, Karla Koutková

Podporovatelům: KPMG,  Impact Hub, Salesiánské středisko mládeže Žabovřesky, Tierra Verde, Úohs, Mendelu, Mladiinfo, Fabory CZ Holding

Našim partnerům: Úřadu práce Brno-město, MČ Brno-střed, MČ Brno-Nový Lískovec, Ekologickému institutu Veronica, Moštárně Hostětín, JMKÚ

Návrhářům: Sarawin, Hausfrau, Hana Kubešová, PunkTura, S4ST, studenti z Ekotextil design  SŠUD Brno, Andrea Lojkásková (Theó) , Svetlana Kuliskova Art&Design

Dobrovolníkům: Olga Hubíková, Ludmila Hrůzová, Jiří Slabý, Helena Helánová, Ludmila Jedličková, Marie Káňová, Marie Lukášová, Petra Procházková, Jarmil Škop, Anna Kotlářová

Za podporu v roce 2018 děkujeme:

Finančním dárcům: Karel Šudák, Ivana Golešová, Dana Hanuláková, V. Kraváček, Bibiana Janebová,  Pavel Klvač, Hana Korvasová, Milan Šáňka, Jiří Novák, Marta Pantůčková, Jasna Flamiková, Petr Kazda, Miroslav Klíč, Jiří Guth, Anežka Klimešová, Hana Kašpaříková, Renata Placková, Jana Drápalová, Antonín Krása, Ladislav Miko, Ivana Fajnorová, Adam Ondruška, Helena Továrková, Pavla Lukešová, Beata Holá, Leona Šerá, Michaela Šimurdová, Miroslav Procházka, Aleš Máchal, Irena Ošťádalová, Marta Pantůčková, Martin Flora, Yvonna Gailly, Lucie Synková, Lukáš Vaněk, Barbora Nebenführová, Ivana Divišová, Lenka Polanová, Tamás Vigh, Vendula Procházková, Andrea Březinová, Kateřina Hassall, Jakub Komárek, Tereza Pořízková, Monika Halabalová, Tadeáš Danczik, Tamara Hudcová, ASIO NEW, Jan Vykopal, Albert Slavík, Aleš Vaněk, Jaroslav Pokorný

Podporovatelům: KPMG,  Envi café kočičí kavárna, Yoga Lokah, IBM, Café Ptáček, Industra, Café Pilát, bratři z Kapucínského kláštera, Impact Hub, Tierra Verde, První vinařská spol., SONNENTOR, Hostětínský mošt, Jan Zmek, Nadační fond FFMU, Radoslav Pittner, Lea Vrtílková, Jana Dúbravčíková, Kavárna TrojkaBusiness Factory, Kancelář Jihomoravského kraje pro meziregionální spolupráci, Besteto, Marketingové oddělení VUT, Kateřina Vopěnková

Našim partnerům: Úřadu práce Brno-město, MČ Brno-střed, MČ Brno-Nový Lískovec, Ekologickému institutu Veronica, Moštárně Hostětín

Hostu benefiční večeře: Jindřich Štreit

Uměleckým šperkařům: Eva Koenigová, Barbora Beerová, Jolana Nováková, Hana Daňková, Marta Pantůčková

Návrhářům: Sarawin, Hausfrau, Hana Kubešová, PunkTura, S4ST, studenti ze SSUD Brno

Za grafické práce: Stáňa Bártová

Dobrovolníkům: Olga Hubíková, Ludmila Hrůzová, Jiří Slabý, Helena Helánová, Ludmila Jedličková, Helena Grübelová, Marie Káňová, Julie Kuncová,  Marie Lukášová, Iva Valentová, Pavlína Sedláková, Michaela Brodská, Lucie Bartoňová, Petra Procházková, Marta Bajarová, Kateřina Plesková, Michaela Brodská, Markéta Veselá, Jaroslav Juráček, Zuzana Halabalová, Zuzana Schifferová, Lucia Klimková, Renata Vélová, Barbora Sofková, Veronika Klimová

Všem zaměstnancům a členům správní a dozorčí rady.