Sobotní otevírací doba v nadačních obchodech
4.9.2018
Od 8. září je každou sobotu otevřen obchod na Pekařské 38 a Palackého třídě 25! Otevírací doba je od 9.00 - 12.00h.  ...
Změna otevírací doby v nadačních obchodech
30.8.2018
Od 1. září dojde ke změně otevírací doby v nadačních obchodech zpět do předprázdninového režimu. Od 8. září se na Pekařské a Palackého se můžete těšit opět na soboty, kdy je otevřeno od 9 do 12 hodin.        ... více zde
Přednáška O městě, kde (skoro) došla voda
27.8.2018
Srdečně zveme na přednášku Terezy Macháčkové o životě v Kapském městě s nedostatkem vody. Přijďte ve středu 12. září od 18 hodin na Panskou 9 do Domu ochránců přírody a dozvíte se, jak se žije s 50 litry vody na den.  ... více zde
Hledáme dobrovolníky do Nadace Veronica
27.7.2018
Také v létě organizuje nadace spoustu akcí, na které bychom velmi přivítali vaši dobrovolnickou pomoc. Pokud byste se měli zájem stát dobrovolníky nadace a vypomáhat nám s organizací jednotlivých akcí, budeme za každého rádi - napište nám na nadace(zavináč)veronica(tečka)cz.        ... více zde
Mapa studánek
20.6.2018
Při letních toulkách krajem vám může být k prospěchu mapa studánek, vrtů a pramenů včetně rozborů vody a shrnutí jejich záznamů. Celou databázi provozuje Ekologický institut Veronica jako součást studánkové poradny.  Celkový počet záznamů je 1250. A navíc, v Domě ochránců přírody je otevřena každé pondělí od 15 do 17 hodin studánková poradna, kam můžete vlastní vodu k rozboru přinést.   ... více zde
1-5 z 70 Následující stránka >>