Provoz nadačních obchodů od září
26.6.2017
Od září mají nadační obchody změny v  otevírací době:  Pekařská 38, Palackého 25 a Panská 9 od pondělí do pátku: 9 - 18 hodin, v sobotu 9 - 12 hodin, Svážná 16 od pondělí do pátku: 11 - 18 hodin, v sobotu zavřeno. A navíc máme nově otevřené sběrné místo darů na Pekařské 38 vedle nadačního obchodu, od pondělí do čvrtka od 14 do 18 hodin.             ... více zde
Letní jógování na dvorku Nadace Veronica
22.6.2017
Srdečně Vás zveme na letní jógování venku, a to na dvorku Nadace Veronica a TIC Brno. Každé pondělí se na Vás budou těšit lektorky Yoga Lokah. Svou účastí přispějete na dobrou věc, na konci prázdnin půjde část výdělku na potřebnou organizaci. Lekce budou probíhat od začátku července do konce srpna, v čase 18:00h - 19:15h. Podložky si noste s sebou a popřípadě i deku, cvičit budeme na vybetonovaném povrchu a večer už bývá trošku chladněji v Shavasaně. (závěrečné relaxaci).   ... více zde
Otevíráme sklad na Pekařské
21.6.2017
S radostí oznamujeme, že ode dneška je pro dárce věcí do nadačních obchodů otevřen sklad a sběrné místo darů na Pekařské 38 vedle nadačního obchodu. Pro odevzdání věcí volejte vedoucí skladu Magdu Seidlovou 778 406 880.  ... více zde
Poděkování benefičním prodejcům
15.6.2017
Děkujeme benefičním prodejcům, kteří podpořili nadaci v rámci Evropského týdne udržitelného rozvoje. Od 30. 5. do 6. 6. jsme díky tomu v nadačních obchodech prodali 663 věcí za 38 242 Kč.   ... více zde
Přijďte do nadačních obchodů za zajímavými lidmi
22.5.2017
V rámci  Evropského týdne udržitelného rozvoje potkáte v nadačních obchodech zajímavé benefiční prodejce. Dozvíte se o carsharingu, jak se uzdravit jídlem, o jedlých květech           ... více zde
1-5 z 36 Následující stránka >>