Hlasujte pro dobrovolníky nadace
14.11.2017
Poděkování za nenápadnou, přesto velmi potřebnou pomoc připravuje Jihomoravský kraj společně s městem Brnem a neziskovou organizací Maltézská pomoc. V prosinci 2017 udělí poprvé několika dobrovolníkům a dobrovolnicím působícím na území jižní Moravy cenu Křesadlo. V kategorii Enviromentální aktivity navrhla Nadace Veronica pět dobrovolníků, kteří dlouhodobě dopomáhají při chodu nadačních obchodů. Zapojte se do Křesadla v Jihomoravském kraji a hlasujte kliknutím na tlačítko u svého favorita do 30. listopadu 2017!   https://www.kr-jihomoravsky.cz/Default.aspx?ID=351311&TypeID=10100  ...
Salon Nadace Veronica s přehlídkou a aukcí módy
12.10.2017
Zveme na Salon Nadace Veronica - benefiční módní přehlídku brněnských návrhářů s aukcí pro přírodu. V neděli 26. listopadu od 18.00 se vám představí návrhářky Hana Kubešová, Klára Židková, Marie Mukařovská a Andrea Lojkásková v Domě umění na Malinovského náměstí.  ... více zde
Fashion Show Nadace Veronica "Upcycling Challenge"
29.9.2017
Přijďte v sobotu 7. září na benefiční  Fashion Show v Pasáži Jalta na Dominikánském náměstí. Nadace Veronica vyzvala 4 brněnské návrhářky k "Upcycling challenge", svou odpověď na tuto výzvu představí v rámci módní přehlídky  Marie Mukařovská Dress, Andrea Lojkásková/ Theó,  Hana Kubešová a  Klára Židková. Výtěžek vstupného rozdělí Nadace Veronica na ochranu přírody na jižní Moravě.   ... více zde
Provoz nadačních obchodů od září
26.6.2017
Od září mají nadační obchody změny v  otevírací době:  Pekařská 38, Palackého 25 a Panská 9 od pondělí do pátku: 9 - 18 hodin, v sobotu 9 - 12 hodin, Svážná 16 od pondělí do pátku: 11 - 18 hodin, v sobotu zavřeno. A navíc máme nově otevřené sběrné místo darů na Pekařské 38 vedle nadačního obchodu, od pondělí do čvrtka od 14 do 18 hodin.             ... více zde
Letní jógování na dvorku Nadace Veronica
22.6.2017
Srdečně Vás zveme na letní jógování venku, a to na dvorku Nadace Veronica a TIC Brno. Každé pondělí se na Vás budou těšit lektorky Yoga Lokah. Svou účastí přispějete na dobrou věc, na konci prázdnin půjde část výdělku na potřebnou organizaci. Lekce budou probíhat od začátku července do konce srpna, v čase 18:00h - 19:15h. Podložky si noste s sebou a popřípadě i deku, cvičit budeme na vybetonovaném povrchu a večer už bývá trošku chladněji v Shavasaně. (závěrečné relaxaci).   ... více zde
1-5 z 39 Následující stránka >>