3.1.2018
Děkujeme všem podporovatelům nadace za vaši tolik potřebnou přízeň, za váš čas, který nám věnujete, za váš um, za dary finanční i hmotné do obchodů. Za sbírky ve firmách i organizacích, které už pro nás organizujete sami, za velmi přínosný a příjemný benefiční prodej, za aktivní spolupráci na stále nových a nových projektech. Děkujeme spoustě dobrovolníků, bez nichž by propvoz nadace nebyl možný. Všem přejeme hodně zdraví a ať se nám všem daří.  Děkujeme všem podporovatelům nadace za vaši tolik potřebnou přízeň, za váš čas, který nám věnujete, za váš um, za dary finanční i hmotné do obchodů. Za sbírky ve firmách i organizacích, které už pro nás organizujete sami, za velmi přínosný a příjemný benefiční prodej, za aktivní spolupráci na stále nových a nových projektech. Děkujeme spoustě dobrovolníků, bez nichž by propvoz nadace nebyl možný. Všem přejeme hodně zdraví a ať se nám všem daří.  zpět