Děkujeme

Činnost Nadace Veronica by nebyla možná bez spolupráce s řadou firem, organizací a jednotlivců. Všem našim dárcům, podporovatelům a příznivcům upřímně děkujeme za jejich přízeň, důvěru i povzbuzení, za finanční i nehmotnou podporu.

Za podporu v roce 2018 děkujeme:

Finančním dárcům: Karel Šudák, Ivana Golešová, Dana Hanuláková, V. Kraváček, Bibiana Janebová,  Pavel Klvač, Hana Korvasová, Milan Šáňka, Jiří Novák, Marta Pantůčková, Jasna Flamiková, Petr Kazda, Miroslav Klíč, Jiří Guth, Anežka Klimešová, Hana Kašpaříková, Renata Placková, Jana Drápalová, Antonín Krása, Ladislav Miko, Ivana Fajnorová, Adam Ondruška, Helena Továrková, Pavla Lukešová, Beata Holá, Leona Šerá, Michaela Šimurdová, Miroslav Procházka, Aleš Máchal, Irena Ošťádalová, Marta Pantůčková, Martin Flora, Yvonna Gailly, Lucie Synková, Lukáš Vaněk, Barbora Nebenführová, Ivana Divišová, Lenka Polanová, Tamás Vigh, Vendula Procházková, Andrea Březinová, Kateřina Hassall, Jakub Komárek, Tereza Pořízková, Monika Halabalová, Tadeáš Danczik, Tamara Hudcová, ASIO NEW, Jan Vykopal, Albert Slavík, Aleš Vaněk, Jaroslav Pokorný

Podporovatelům: KPMG,  Envi café kočičí kavárna, Yoga Lokah, IBM, Café Ptáček, Industra, Café Pilát, bratři z Kapucínského kláštera, Impact Hub, Tierra Verde, První vinařská spol., SONNENTOR, Hostětínský mošt, Jan Zmek, Nadační fond FFMU, Radoslav Pittner, Lea Vrtílková, Jana Dúbravčíková, Kavárna TrojkaBusiness Factory, Kancelář Jihomoravského kraje pro meziregionální spolupráci, Besteto, Marketingové oddělení VUT, Kateřina Vopěnková

Hostu benefiční večeře: Jindřich Štreit

Uměleckým šperkařům: Eva Koenigová, Barbora Beerová, Jolana Nováková, Hana Daňková, Marta Pantůčková

Návrhářům: Sarawin, Hausfrau, Hana Kubešová, PunkTura, S4ST, studenti ze SSUD Brno

Za grafické práce: Stáňa Bártová

Dobrovolníkům: Olga Hubíková, Ludmila Hrůzová, Jiří Slabý, Helena Helánová, Ludmila Jedličková, Helena Grübelová, Marie Káňová, Julie Kuncová,  Marie Lukášová, Iva Valentová, Pavlína Sedláková, Michaela Brodská, Lucie Bartoňová, Petra Procházková, Marta Bajarová, Kateřina Plesková, Michaela Brodská, Markéta Veselá, Jaroslav Juráček, Zuzana Halabalová, Zuzana Schifferová, Lucia Klimková, Renata Vélová, Barbora Sofková, Veronika Klimová

Všem zaměstnancům a členům správní a dozorčí rady

Za podporu v roce 2017 děkujeme:

Finančním dárcům: Karel Šudák, Ivana Golešová, Naděžda Řepková, Sdružení VIA, Karel Kříž, Jan Perla, Miroslava Kočárová, Ladislav Švec, Jiřina Továrková, Martin Šerák, studenti OA Kotlářská Brno, Hana Kólová, Yoga Lokah, Ixperta, Černovický spolek, Petra Jadrná,  Michaela Šimurdová, Sabina Strakoňová, Naděžda Brzobohatá, Zdeňka Psotová, Mojmír Vlašín, Antonín Buček, Leona Šerá, Zuzana Hrbková, Jiří Voráč, Michal Šicner

Podporovatelům: Envi Café kočičí kavárna, Industra Coffé, VKUS Brno, SŠUŘ, Davide Grosso, Daria Tomczuk, Zdeněk Adler, Michal Adamczak, Sharon Mockridge, Petra Doleželová, Salesiánské středisko mládeže Žabovřesky, Skleněná louka, Rezekvítek, Mezzanine Café, Café Atlas, Vinohradský spolek, Michaela Lysková, JIC, Markéta Walsbergerová, Radek Kudrna, Alena Naďová, Michal Šimoník, Beata Holá, Petra Adámková, Michaela Bothová, Vladimír Přichystal, Miroslav Klíč, Antonín Tomek, Jaroslav Nahodil, Jana Šťastná, Magda Koutská, Dobrá karma, KPMG Brno, Rohlik.cz, Hadrárna Brno, TIC Brno, Brno Design Days, Hana Kubešová, Marie Mukařovská, Andrea Lojkásková, Klára Židková, Natálie Vencovská, David Severa, Roman Franc, Stáňa Bártová, Barbora Nováková, Zdeňka Valigurová, Anita Somrová, Barbora Doležalová, Radoslav Pittner, Veronika Mykolenko, Martina Franková, Jitka Horová, Karla Koutková, Tereza Chrástová, Barbora Křivánková, Klára Opatřilová, Jana Procházková, Barbora Svorová, Barbora Hlásná,  Aleš Janiga, Lucie Hostačná, Yoga lokah, KISK, Impact Hub, Study Czech, Beata Holá, Jasna Flamiková, Sedmá generace, Pábení.cz, Bike Kitchen Brno, Martin Ander, Jiří Honzírek, Kancelář architekta města Brna, Klára Kubíčková, Milan Mikin Appel, House of Řezáč, Representation of the South Moravian Region to the EU, Jan Zmek, Radoslav Pittner, Lea Vrtílková