Benefiční večeře

V minulých letech pořádala Nadace Veronica benefiční večeře s významnými osobnostmi veřejného života. Velmi nás potěšila slova jedno z nich: "Práce Nadace Veronica si velmi vážím. Je možná méně nápadná než některé jiné obecně prospěšné aktivity, ale oblast, na niž se zaměřila, patří k nejdůležitějším v našich životech. Starost o krajinu a životní prostředí znamená projevit úctu k odkazu našich předků a zanechat dílo našim potomkům."Josef Baxa, předseda Nejvyššího správního soudu

Na 20. dubna 2018 od 19 hodin pro vás chystáme další benefiční večeři - tentokrát s předním českým fotografem Jindřichem Štreitem. Večeře se uskuteční v kapucínském klášteře v Brně. Před samotnou večeří nás provedou bratři kapucíni prostorami kláštera, kostelem a ukážou i překrásnou knihovnu vybudovanou v 18. století. Pohoštění se ujme Café Pilát a připraví pokrmy ve stylu římské a středomořské kuchyně. Večeří bude provázat jako vždy kněz, dokumentarista a člen naší správní rady Jan Hanák. Rádi byste se večeře zúčastnili? Více informací a rezervace míst u Ireny Maškové na telefonu 603 788 162 nebo e-mailu nadace(zavináč)veronica(tečka)cz.

Minulé benefiční večeře

Čestným hostem benefiční večeře ve vile Stiassny byl JUDr. Josef Baxa, předseda Nejvyššího správního soudu: "Starost o krajinu a životní prostředí znamená projevit úctu k odkazu našich předků a zanechat dílo našim potomkům.."

V roce 2014 nás poctila návštěvou architektka a designerka Eva Jiřičná: "Protože jsme všichni součástí přírody, je naší radostí, ale také i povinností se o ni starat. Obdivuji Nadaci Veronica a její obdivuhodnou činnost a přeji jí do budoucnosti mnoho štěstí a úspěchů..."

Hostem benefiční večeře na Špilberku byl český ekonom a publicista Miroslav Zámečník, spoluautor ekonomického programu Strany zelených. "Bylo jako vždy příjemné pobýt mezi inteligentními, vnímavými a přátelskými lidmi. Hodně zdraví všem".

Benefiční večeře s Magdou Vášáryovou, herečkou a diplomatkou, v roce 2013 v Dalešicích: " Dobré jídlo a hezky vychlazené pití vždy přispívaly k dobré náladě a vzbuzovaly v lidech libé pocity. Pak se lidi usmívali a jejich srdce měkla".

Architekt, herec a spisovatel David Vávra při benefiční večeři v Era café: "Ať Veronika roky tiká, pomocí zaplní se každá nika. Na jiném kontinentu dítě vzlyká - kdo pyká?"