Jak darovat věci v době pandemie?

I za současné situace můžete obchodům darovat hezké věci, které sami nevyužijete. Pokud nemůžete do obchodů dorazit osobně ve středy 15-18, dary přijímáme i prostřednictvím Zásilkovny nebo poštou.

Zásilkovna: uveďte jako výdejní místo Zapleteno, Pekařská 427/50, 602 00, Brno, příjemce Sabina Strakoňová, tel.  775 731 203  , e-mail   nadace(zavináč)veronica(tečka)cz  .

Česká pošta: uveďte adresu Nadace Veronica, Panská 9, 602 00, Brno.

Kromě výdejního okýnka je možné si vybrané zboží nechat zaslat prostřednictvím zásilkovny, dar je třeba provést předem přes portál Darujme.cz   http://www.darujme.cz/darovat/1203750

V obchodech PŘIJÍMÁME menší množství darovaných věcí (max. 2 tašky), více darů předejte ve skladu na Pekařské 38 po předchozí domluvě na čísle (i SMS)   778 406 880

OBCHOD Pekařská 38

každou střredu  :   15 - 18 hod

dary přijímáme

telefon 775 731 203

tramvaj č. 5 a 6, zastávka  Nemocnice u Svaté Anny

SKLAD a PŘÍJEM DARŮ Pekařská 38

(vedle obchodu)

příjem darů po telefonické domluvě

telefon  778 406 880

tramvaj č. 5 a 6, zastávka  Nemocnice u Svaté Anny

OBCHOD Palackého třída 25 Může jít o obrázek 1 person a text that says 'NADACE VERONICA BCHOD SHOP'

každou středu :   15 - 18 hod

dary přijímáme

telefon 773 798 196

tramvaj č.1 a 6, zastávka Jungmannova

Nově v Náměšti nad Oslavou: Obchod Velamos a Nadace Veronica

Třebíčská 453, Náměšť nad Oslavou

Jen prodejní akce, o kterých informujeme ZDE .

Naše nadační obchody jsou provozovány jako veřejná sbírka schválená Jihomoravským krajem. Zároveň jsme součástí iniciativy Fóra dárců - Aliance odpovědných pořadatelů veřejných sbírek.