Podporují nás

brnorwehoffmanembassyrebiologo-teplarny-brnoslitkySAKO logominiweb

a mnoho dalších...

Jablečná slavnost v Hostětíně se blíží
25.8.2016
Přijeďte do Hostětína, malebné vesnice v Bílých Karpatech, na oslavu plodů země - jablek. Určitě se vám zde bude líbit a pochutnáte si na Hostětínském moštu přímo od zdroje. Máme vyzkoušeno :) Dne 25. září od 11 do 17 hodin na vás čeká bohatý program, počasí   ... více zde
Festival na nábřeží již tuto sobotu
17.8.2016
Pojďte strávit příjemnou sobotu 20. srpna od 10 - 22 hodin na Festivalu na nábřeží, po celý den budou probíhat kulturně - společenské akce na nábřeží Svitavy v Brně - komentované prohlídky, hudba, program pro děti, divadlo, sport.... Nenechte si to ujít!!!!!!  ... více zde
Poděkování
26.7.2016
Děkujeme vám všem za skvělou podporu, kterou jste nám poskytli svým hlasováním ve fotosoutěži. Nadace Veronica skončila těsně pod stupněm vítězů - na druhém místě. Unikla nám sice finanční odměna, ale oproti jiným organizacím si ty peníze dokážeme vydělat i sami, pokud nám zachováte svou přízeň.   ... více zde
Připojte se k Evropskému koupání v řekách
7.7.2016
Přijďte se s námi vykoupat v brněnské Svratce a připojit se tím k Evropskému dni koupání v řekách! V neděli 10. července se sejdeme ve 14 hodin naproti Riviery, asi 500 metrů po proudu od Anthroposu.  A proč se koupat v řekách? Cílem společného koupání je oslava řek, našeho života s nimi a poukázání na nutnost ochrany řek a kvalitu jejich vody. Místo konání na mapách:  https://mapy.cz/s/PqIz  ... více zde
Pozor pozor, v létě výprodeje nebudou
24.6.2016
V průběhu měsíců červenec a srpen budou i nadační obchody mírně odpočívat - otevřeno bude pouze ve všední dny a to: na Pekařské a Palackého třídě od 9 - 18 hodin, na Svážné od 11 - 18 hodin. Výprodeje se v létě konat nebudou, na Purkyňové se na vás budeme těšit zase v září.  Všem příznivcům nadace přejeme krásné, barevné,   ... více zde
1-5 z 137 Následující stránka >>