Podporují nás

brnorwehoffmanembassyrebiologo-teplarny-brnoslitkySAKO logominiweb

a mnoho dalších...

Přátelé nadačních obchodů ozvěte se!!!!!
14.9.2016
Do obchodu na Pekařské by naše usměvavé prodavačky přivítaly jakoukoliv barovou židli k občasnému krátkodobému usednutí při celodenní péči o vás a obchod.   ... více zde
Pokračujeme ve výprodejích skladu!
5.9.2016
Od září do června pro vás pořádáme každé první a třetí úterý v měsíci vždy od 12 do 17 hodin  výprodej skladu našich nadačních obchodů. Můžete vybírat oblečení už od 10 korun za kus a knihy od 5 korun. K dostání jsou i retro kousky. Výprodeje probíhají ve skladu nadace  Purkyňova 99A (vestibul budovy A).   Termíny výprodejů pro září - prosinec 2016: 6. a 20. září, 4. a 18. října, 1. a 15. listopadu, 6. prosince 2016  ... více zde
Jablečná slavnost v Hostětíně se blíží
25.8.2016