Podporují nás

a mnoho dalších...

Nadace v Moravské galerii
26.5.2016
Už jste byli v Moravské galerii na výstavě Maxima Velčovského Vše za 39? Jednu ze stěn zdobí instalace dlaždic z různých vzorků textilu, materiál pro tuto instalaci pochází z velké části právě z dobročinných obchodů Nadace Veronica. Je to výborná výstava designu, zastavte se podívat, jak to svetrům a   ... více zde
Líbí se vám v našich nadačních obchodech?
23.5.2016
Snažíme se, aby zde bylo stále hezčí prostředí - aktuálně pokládáme v obchodě na Pekařské nový koberec. Tímto upozorňujeme na krátkodobé uzavření prodejny na Pekařské - dnes od 16 hodin a zítra (v úterý) po celý den.   ... více zde
Pozvánka na exkurzi do Bílých Karpat nebo ke Znojmu
5.5.2016