Podporujeme Evropský týden udržitelného rozvoje
25.4.2017

V období 30. května až 5. června se Nadace Veronica zapojí do  Evropského týdne udržitelného rozvoje. V nadačních obchodech potkáte benefiční prodejce z řad sympatizantů nadace a veřejně známých osobností města Brna. Pokud máte zájem se zapojit a podpořit tak prodejem v obchodě nadaci, ozvěte se Ireně Maškové na irena(tečka)maskova(zavináč)veronica(tečka)cz nebo telefon 603 788 162.   ... více zde
Gratulujeme úspěšným žadatelům
19.4.2017
V roce 2017 jsme v rámci grantového řízení Společně pro Brno rozdělili 455 000 Kč, podpořené projekty najdete ZDE.  Gratulujeme všem úspěšným žadatelům, přejeme zdárné uskutečnění záměru a těšíme se na výsledky.  ... více zde
Získejte až 40 tisíc na svůj projekt, uzávěrka 31. března
2.3.2017
Vyhlašujeme grantové řízení Společně pro Brno z fondu veřejné sbírky, který tvoří 20 % tržeb obchodů Nadace Veronica. Rozdělíme 455 000 korun, na jeden projekt lze žádat až 40 000 korun.

... více zde

Děkujeme salesiánům za uspořádání sbírky
24.2.2017
Děkujeme Salesiánskému středisku mládeže Brno-Žabovřesky za uspořádání sbírky pro obchody Nadace Veronica. Chcete pro nás také uspořádat sbírku?  ... více zde